Skip to Content

SSC S/S 24

Uuden kevät-kesä-kokoelmallamme avulla, luomme pohjan uudelle kauneuden luvulle vuodelle 2024.

Viimeaikaisten elämäntapamuutosten inspiroimina pyrimme luomaan tasapainoa, aitoutta ja itsestä huolehtimista.

Luotettavan väriosaamisemme avulla kutsumme sinut nauttimaan tauon ja pohdinnan hetkistä, virkistämään henkeäsi ja inspiroimaan sieluasi.

Jokainen hiustyyli on riisuttu turhasta ja nyt se kertoo tarinaa kestävyydestä, itsensä löytämisestä ja luovasta ilmaisusta.

 

Emerald Texture

Emerald Texture kutsuu löytämään tasapainon rohkeuden ja rentouden väliltä, omaksuen rauhallisuuden kiitos rauhoittavien vihreiden sävyjen.

Neonvihreä ja limenvihreä kietoutuvat yhteen rakenteellisissa hiuksissa, luoden vahvan ilmeen: rohkea tyyli heille, jotka haluavat ilmaista itseään sisäisellä varmuudella tänä kesänä. Tämä tyyli sopii hyvin yhteen vaateissa näkyvien sinisten sävyjen kanssa tuoden siihen ripauksen rauhallisuutta.

Smoky Edge

Herkän harmaat ja syvän hiilen sävyt kietoutuvat yhteen luoden Smoky Edge -tyylissä yötaivaan tunnelmaa. Rohkea sekoitus viileitä tummia ja tuhkan sävyjä heille, jotka kaipaavat muutosta. Sulavalinjainen polkka epäsymmetrisellä otsatukalla ja väriheijastuksilla tarjoaa hetken hiljaista pohdintaa maailmassa täynnä melua: kunnianosoitus niille, jotka uskaltavat ilmaista itsetutkiskelua ja itsevarmuuttaan.

Dusk Blonde

Tämä tyyli esittelee renvaaleita sävyjä ja rentoja laineita, henkien lempeää maskuliinisuutta ja rauhallista olemusta. Balayagen ja tyven huoleton sekoitus muistuttaa kapinallisesta ja vapaasta surffarityylistä. Yhdistettynä rennon boheemiin asuun, tyyli edustaa myöhäisen kesän hämärän rauhaa.

Blueberry Fusion

Täyteläinen ruskea pohjasävy, jossa on intensiivisiä tummanvioletteja ja pastellinsinisillä yksityiskohdilla esittelee värien tanssia. Leikkaus, sekoitus pidempiä osia ja lyhyempiä kerroksia paljastaa ainutlaatuisen persoonallisuuden. Yhdistettynä eklektiseen asuun, look elvyttää hienostuneen punk-hengen ja nyökkää luovaan itsevarmuuteen ja heijastaviin tunnelmiin.

Ruby Flash

Runsaasti punaisia ​​sävyjä, sitä on Ruby Flash. korostaa kirkkaita ja kiiltäviä sävyjä pään yläosassa. Runsaasti silmiinpistäviä punaisia ​​sävyjä, Ruby Flash korostaa eloisia ja kiiltäviä sijoituksia pään yläosassa. Sileä ja pehmeä leikkaus yhdistää eleganssin yksinkertaisuuteen. Ulkoasu on todella räätälöity niille, jotka valaisevat huoneen sisään astuessaan, ja kun se yhdistetään rock-tyyliin, siitä tulee valloittava sekoitus rohkeutta ja tyyliä.

Kaipaatko lisää

inspiraatiota?