Skip to Content

SSC A/W 23

Matkamme värien kanssa jatkuu tässä uusimmassa kokoelmassamme - Autumn Winter Edition of the Year of Colour.

Kun astumme uuteen kauteen, tarjoamme sinulle uuden näkemyksen Ode to Colourista. Elävät sävyt ja rohkeat tyylit, jotka määrittelivät kevät/kesä -kokoelmaamme, saavat nyt uuden elämän mukautuen syksyn viileisiin tuuliin ja talven pakkasen syleilyyn.

Haluamme inspiroida sinua uudella lähestymistavalla ja tarjoamme joukon värikkäitä ideoita, joista voit nauttia ympäri vuoden. Hyppää mukaan ja avaa uusi luku värivuoden kirjasta.

PEACH GRADATION

Kesää kutsuttiin nimellä Dazzling Expression. Talvea taas nimellä Peach Gradation. Hän vaihtoi hameen housuihin mutta farkku pysyy. Hänen hiuksensa ovat kaiken keskipiste. Hiuksissa näkyvät aprikoosin sävyt symboloivat toivoa ja rohkeuden tunnetta. Lyhyellä ja arvoituksellisella ilmeellään hän kutsuu sinut mukaan värikkäälle matkalle ja kannustaa sinua ilmaisemaan itseäsi omalla hiusvärilläsi ja tyylilläsi.

BLUE INFINITY

Ilmaise tyyliäsi rohkeasti The Blue Infinity -lookin avulla. Arastelematon hiusvärin valinta ilmentää optimismia ja luovuutta. Tämä tyyli on äärimmäinen katseenvangitsija, ja kauden must have -sävy. Luovu vanhoista uskomuksista liittyen pitkiin hiuksiin ja näytä persoonallisuutesi tällä pelottomalla värimaailmalla.

CANDY EDGE

Herkullisten sävyjen sinfonia. Astu valokeilaan tällä hempeän kauniilla mutta rohkealla tyylillä, jota on innoittanut violetti väri. Candy Edge esittelee lumoavan laventelin sävyn, joka on kaiken keskellä tässä tyylissä. Laventelin sävy hiuksissa antaa muistutusta myös siitä, että maailma muuttuu jatkuvasti virtuaalisemmaksi. Tämä tyyli heijastelee yhteiskuntaamme hennon pastellisella vivahteella.

EARTHY TEXTURE

Earthy Texture tuo takaisin kapinallisen energian, joka yhdistyy ysärin katumuotiin. Villit kiharat, jotka muistuttavat tuon aikakauden ikonisista muusikoista, ovat täyteläiset ja hehkuvat kuparin eri sävyissä, johon yhdistetty raikasta keltaista. Valmistaudu rokkaamaan tämän tyylin kanssa, joka sähköistää ilmapiirin.

Kaipaatko lisää

inspiraatiota?